Haber

Kartepe Belediye Başkanı büyük bahar pikniğine katıldı

Kartepe Belediyesi Başsavcısı M.Mustafa Kocaman, Ordu Korgan İlçesi Belalan Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “Bahar Pikniği” programına katıldı.

Kartepe Belediye Başkan Vekili M. Mustafa Kocaman ilçe genelinde çalışmalarını sürdürürken, her fırsatta hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Ordu Korgan Mahallesi Belalan Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Meşelik Parkı’nda düzenlenen “Bahar Pikniği”ne katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, çalışmalarında hemşerilerini yalnız bırakmadı.

HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ

Başkan Kocaman’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Belalan Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lideri Abdullah Duran, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneğin faaliyetleri ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Avukat M. Mustafa Kocaman, “STK’larımız, hemşeri derneklerimiz ve faaliyetlerimiz kültürümüzün, geleneklerimizin, göreneklerimizin yaşatılması, birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemli bir sorumluluğa katkı sağlamaktadır. , birlik ve beraberlik. Bu nedenle bu tür organizasyonlar da çok değerlidir. Emeği geçen herkese teşekkürler, desteğimiz ve işbirliğimiz devam edecek.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu