Yaşam

Bursa Bülbül’de Oynadılar! FOX’un Yeni Komedi Dizisi Kısmet’in Başrolleri Belli Oldu!

Yaz sezonu yaklaşırken birçok kanal yaz aylarında yayınlanacak yapımlarını duyurmaya başladı. FOX ekranlarında yayınlanacak romantik komedi dizisi Kısmet de onlardan biri! Bursa Bülbül sinemasında iki oyuncunun başrolde yer aldığı Kısmet’in detayları içeriğimizde!

Kaynak:https://www.birsenaltuntas.com/dizi/f…

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte televizyon kanalları da yeni yaz dönemi hazırlıklarına başlayarak yaz dizilerini duyurmaya başladı.

Bu kanallardan biri de FOX’tu! Yasak Elma ve Nişancı Oğul gibi başarılı dizilerle güzel bir dönem geçiren FOX, Kısmet adlı romantik komedi dizisini duyurdu.

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstleneceği Kısmet dizisinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı otururken, dizinin başrol oyuncusu ise komedi filmlerinden tanıdığımız Cem Gelinoğlu.

Cem Gelinoğlu’nun Avukat Doğan karakterine hayat vereceği dizide Gelinoğlu’nun partneri Bursa Bülbül filminde kardeşini oynayan Özge Özacar olacak.

Disney Plus’ta yayınlanan Bursa Bülbül filminde rol alan ikili Kısmet dizisinde ortak olarak karşımıza çıkacak.

Özacar’ın Melike karakterini canlandıracağı dizide Avukat Doğan ile komşusu Melike’nin eğlenceli ve çekişmeli hikayesi anlatılacak.

Melike’nin Doğan’ın düğününü motosikletle kaçırmasıyla başlayacak dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu