Yaşam

Tatvan Belediye Başkanı kimdir? Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yaşanan olayın ardından Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin kimliğiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Gazeteci Sinan Aygül’ün Tatvan’da bir belediye çalışanının yumruklu saldırısına uğramasının ardından konuyla ilgili sorular arttı. Peki Tatvan Belediye Başkanı kim? Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani merak ediliyor…

Tatvan Belediye Başkanı Kimdir?

Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen olayın ardından konuyla ilgili incelemeler sürüyor. Gazeteci Sinan Aygül, Tatvan’da bir belediye çalışanının yumruklu saldırısına uğradı. Kargaşaya karışan belediye çalışanı ve polis memuru görevden uzaklaştırıldı ve haklarında soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı, ‘Olayla hiçbir ilgim yok’ dedi. söz konusu.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’dir.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani Kimdir, Kaç Yaşında ve Nerelidir?

Mehmet Emin Geylani 1982 yılında Bitlis Tatvan’da doğdu. 2000-2004 yılları arasında İzmir’de toptan ve perakende gıda ticareti ile uğraştı. 2004-2006 yılları arasında İstanbul’da şehir içi ulaşım işiyle uğraştı.

Bir yandan çalışırken diğer yandan 2006 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü açık olarak tamamladı. 2007-2008 yıllarında SMMM’nin zorunlu staj eğitimini tamamlayarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir oldu.

O evli ve iki çocuğu var.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani Kariyer

Bitlis merkezli bir aile şirketi ile inşaat ve konfeksiyon alanlarında da aktif olarak faaliyet göstermektedir. 30 Mart 2012 tarihinde Bitlis Ak Parti İl Başkanlığı Genel Kurul seçimlerinde Bitlis Ak Parti İl Başkanlığı yönetimine seçildi.

Ekonomiden Sorumlu İş Lideri Yardımcılığına seçilen Mehmet Emin Geylani, Bitlis MÜSİAD’ın Kurucu ve Temsilcilik Başkanlığı, Tatvan Gençle Birliği Spor Kulübü Kurucu ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde de aktif olarak yer almaktadır.

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Bitlis Tatvan Belediye Başkan Adayı oldu ve seçimi kazandı.

midyatajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu