Ekonomi

Sodexo’nun yeni Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu oldu

Sinem Hekimoğlu, Sodexo Avantaj ve Ödül Hizmetleri Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Sodexo’nun açıklamasına göre şirket, Türkiye’deki 30 yıllık tecrübesini ve çalışan deneyimini merkeze alarak yan haklar dünyasına yeni bir bakış açısı getirdi.

Bu kapsamda Sodexo Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı (CMO) görevine Sinem Hekimoğlu atandı.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Hekimoğlu, iş hayatına 1998 yılında Ford Otosan’da başlamış ve şirketin pazarlama odaklı dönüşümünde bayi geliştirme, marka ve irtibat yönetimi rollerini üstlenmiştir. 2007-2023 yıllarında telekom sektöründe ürün ve sadakat yönetimi görevlerini yürüten Hekimoğlu, gelir yönetimi ve pazarlama programları ile farklı segmentlerdeki girişimleri hayata geçirdi.

Turkcell’in dijital dönüşüm sürecinde TV, müzik ve iletişim hizmetleri gibi tüm dijital deneyim markalarının stratejik kurgusunu ve pazarlama bağlantısını üstlenen Hekimoğlu, son olarak Telco hizmetlerinin pazarlama ve dijital irtibatından sorumluydu.

20 yılı aşkın süredir otomotiv ve telekom sektörlerinin lider firmalarında iş geliştirme, iş yönetimi, gelir yönetimi, segmentasyon, sadakat yönetimi, işbirliği yönetimi gibi farklı alanlarda yöneticilik yapan Sinem Hekimoğlu, CMO olarak görev yapmıştır. ve Sodexo Advantage and Rewarding Services İcra Kurulu Üyesi. çalışan deneyimini merkeze alan dijital ürün ve çözümler geliştirme misyonu doğrultusunda marka stratejisi ve pazarlama faaliyetlerine liderlik edecektir.

hinis-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu