Haber

Dursun Özbek, bir sonraki Galatasaray başkanına isim vererek işaret etti! Hayranlar sevinçten çıldırdı

Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın başkanı Dursun Özbek şunları söyledi: Spor Gece adlı YouTube programında açıklama yaptı. Özbek, kendisinden sonra cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak istediği ismi de açıkladı.

“ERDEN TİMUR’UN BENDEN SONRA LİDER OLMASINI İSTİYORUM”

Ondan sonra başkanlık için Erden Timur “Ben Erden’in babası yaşındayım, Erden yaşındayım. Erden’i çok seviyorum. Tasavvufu çok kuvvetli. El öpmek tasavvufta bir gelenektir. Ben de çekiniyorum, elimi çekiyorum ama çocuk.” isteyerek yapar. El öpmek aşk ikliminin bir parçasıdır.” Bu tür bir birliktelik olmadan başarıya ulaşamazsınız. Erden Timur başkan olmak isterdim Ayrımcılık yapmak istemiyorum.

“ERDEN BAŞKANLIĞI HAK ETMEKTEDİR”

Yönetim içinden bir aday çıkacaktır. Erden Timur da bu anlamda çok hızlı gelişti. Galatasaray’ın başkanı olmak için camianın içini bilmek gerekiyor. Siyasi bir koltuk, oyla seçilirsiniz. Erden başkanlığı hak ediyor. Birlikte hazırladığımız projelerimiz var. Bu projelerin hatrına önümüzdeki dönemde de kabul ederse Erden başkan olmalı, niyeti de var.”

“BU İLGİNÇ BİR SORU”

Özbek’e, “Önümüzdeki dönemde yok musun?” diye soruldu. sorusuna, “Böyle konuşmak doğru olmaz. Kendi görüşüm benden gizli. Bu sakıncalı bir soru.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu